Kontakt
Bouwbedrijf Wilke
Kerkhofweg 127
7586 AC Overdinkel
Homepage:www.bouwbedrijfwilke.nl
Telefoon:+31(0) 653 456 568
Fax:

Renovatie

Veel van de woningen in Nederland zijn al tientallen jaren oud. Niet gek dus dat wanneer je een ander huis koopt, of wanneer je voor langere tijd in een woning woont, er soms wat van je woning aan vervanging toe is. Renovatie biedt dan mogelijk de oplossing. Bij renovatie worden, waar nodig, onderdelen van je woning hersteld en eventueel vernieuwd. Hierdoor kan je woning er weer voor langere tijd tegenaan. Ook zorgt renovatie ervoor dat gevolgschade voorkomen kan worden, zodat hoge kosten je bespaart kunnen blijven.

Bouwbedrijf Wilke heeft al jaren ervaring met renovatie. Van kleine klussen tot gehele woningrenovatie. We herstellen alles dat zijn beste tijd gehad heeft, zodat het er voor jaren weer als nieuw uit ziet. Enkele voorbeelden van renovaties die we uitvoeren zijn:

  • Dakrenovatie; na verloop van tijd kunnen dakpannen los gaan zitten of zijn dakpannen toe aan vervanging, waardoor renovatie nodig is. Daarbij is het ook belangrijk te kijken naar goede dakisolatie.
  • Renoveren van de trap; is je oude trap aan vervanging toe, dan kan een trap opnieuw bekleed of geverfd worden. Ook zijn er overzettreden op de trap te plaatsen.
  • Het opknappen van oude kozijnen en deuren; door ons timmermansverleden zijn we in staat oude kozijnen en deuren weer als nieuw aan te leveren. Daarbij kunnen we bekijken om de kozijnen en deuren ook minder inbraakgevoelig te maken
Heb je een renovatieklus en wil je bekijken of Bouwbedrijf Wilke je kan helpen? Neem gerust contact met ons op.