Kontakt
Bouwbedrijf Wilke
Kerkhofweg 127
7586 AC Overdinkel
Homepage:www.bouwbedrijfwilke.nl
Telefoon:+31(0) 653 456 568
Fax:

Onderhoud

Helaas kan onderhoud aan je woning niet voorkomen worden. Door weersinvloeden van buitenaf en gebruikssporen binnenshuis ga je na verloop van tijd bijvoorbeeld schade en slijtage zien. Om een goede technische staat van je woning te behouden is er dus onderhoud nodig. Hoe eerder hoe beter, want zo voorkom je ernstige gevolgschade.

Bouwbedrijf Wilke biedt hulp bij het onderhouden van je woning. Wil je dat we eens komen bekijken of je woning onderhoudsbehoevend werk nodig heeft, neem dan contact met ons op. Een van onze specialisten doorloopt je huis om te bekijken welk onderhoudswerk nodig is aan je woning.

Preventief onderhoudsplan

Iedere woning heeft onderhoud nodig. De vraag is alleen, wanneer? Je wilt niet dat gebreken aan je woning verergeren, waardoor je straks voor een nog grotere kostenpost komt te staan. Daarom bieden we bij Bouwbedrijf Wilke een preventief onderhoudsplan. Hiermee zorgen we ervoor dat, voor een afgesproken periode, er een planning is van onderhoudszaken die nodig zijn aan je woning. We voorkomen hiermee gevolgschade van onderhoudsbehoevende zaken, waardoor grote kosten kunnen worden voorkomen.

Wil je een preventief onderhoudsplan voor jouw woning aanvragen of wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op. Bouwbedrijf Wilke staat graag voor je klaar.

Ook voor bedrijfspanden

Ook bedrijfspanden ontkomen niet aan onderhoud, eens in de zoveel tijd. Heeft je bedrijfspand onderhoud nodig? Bouwbedrijf Wilke zorgt ook voor bedrijfspanden voor onderhoud en een eventueel onderhoudsplan. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.