Kontakt
Bouwbedrijf Wilke
Kerkhofweg 127
7586 AC Overdinkel
Homepage:www.bouwbedrijfwilke.nl
Telefoon:+31(0) 653 456 568
Fax:

Nieuwbouw

Met nieuwbouw kan je alle kanten op. Je hebt het proces volledig zelf in handen, waardoor je een woning kan maken die perfect aansluit op je woonwensen. Daarmee is een nieuwbouwwoning voor velen een droom die uitkomt. Maar hoe bouw je een woning die perfect past bij jou als persoon en je gezinssamenstelling? Bouwbedrijf Wilke biedt indien nodig begeleiding en advies met het maken van verantwoordelijke keuzes. We maken een vertaalslag van je persoonlijke wensen en ideeën, tot een tastbare en unieke woning.

Maak je woning uniek

Iedere woning heeft een badkamer, keuken, woonkamer en slaapkamer. Wat de woning uniek en persoonlijk maakt zijn de details van de woning. Door ons timmermansverleden hebben we een perfect oog voor detail en de afwerking. Hierdoor zijn we in staat je nieuwbouwwoning persoonlijk en uniek op jou te laten aansluiten. We adviseren en bieden je de mogelijkheden om je nieuwbouwhuis te personaliseren. Daarmee maken we van je nieuwbouwhuis je thuis.

Ook voor bedrijfspanden

Ook wanneer je een nieuwbouwproject wilt starten voor een bedrijfspand kunnen we je bij Bouwbedrijf Wilke van dienst zijn. We zorgen voor een nieuwbouwpand dat volledig is gericht op het ideale bedrijfspand. Zo zorgen we voor een perfecte werkomgeving voor je werknemers.

Informatie en advies

Wil je bekijken wat er mogelijk is als het op een nieuwbouwproject uit komt? Neem gerust contact met ons op. We adviseren je over mogelijke stijlen voor de woning, hoe de woning het best kan worden ingedeeld en bekijken hoe we je overige woonwensen in het plan kunnen realiseren.