Kontakt
Bouwbedrijf Wilke
Kerkhofweg 127
7586 AC Overdinkel
Homepage:www.bouwbedrijfwilke.nl
Telefoon:+31(0) 653 456 568
Fax:

Onze werkwijze

Bij Bouwbedrijf Wilke vinden we nauw contact met de klant belangrijk. Zo kunnen wij je in het voortraject en tijdens je project bijstaan met advies. Daarnaast werken we intensief samen met architect en opdrachtgever in het zogenaamde bouwteam. Hierdoor kunnen we ervoor controleren dat het project voldoet aan al je wensen en worden onverwachte kosten voorkomen. Zo komen we tot een eindresultaat waar je gelukkig mee bent. Dat is voor ons het belangrijkste.

Een nauwe samenwerking tussen de klant en het volledige bouwteam is in het verleden meerdere malen zeer nuttig gebleken. Onze rol in het project bepaal je echter helemaal zelf. Zo kun je altijd de samenwerkingsvorm kiezen die het beste past bij de organisatie of het project.

Kwaliteit staat altijd voorop

Gebouwen zijn meer dan gestapelde stenen, beton, glas en hout. Alles draait om details en gevoel. Dit maakt elk project persoonlijk en uniek voor de klant. Dankzij het ambachtelijke timmermansverleden van ons bedrijf blinken we uit in nét dat stukje meer oog voor afwerking en detail. We leggen bij het uitvoeren van iedere klus de nadruk op kwaliteit en ambachtelijkheid. Een tevreden klant is ons einddoel. Dat doel bereiken wij door niets anders dan topkwaliteit te leveren.