Kontakt
Bouwbedrijf Wilke
Kerkhofweg 127
7586 AC Overdinkel
Homepage:www.bouwbedrijfwilke.nl
Telefoon:+31(0) 653 456 568
Fax:

Over Ons

Bouwbedrijf Wilke is een eenmansbedrijf waarbij je alles onder één dak vindt. Van verbouw tot onderhoud, van nieuwbouw tot restauratie en renovatie. We hebben zelfs een eigen timmerfabriek tot onze beschikking om speciaal maatwerk te leveren voor onze klanten. Daarmee is Bouwbedrijf Wilke dus meer dan ‘slechts’ een uitvoerder. Met grote regelmaat ontwikkelen en realiseren wij zelf complete kleinschalige nieuwbouwprojecten voor onze opdrachtgevers.

Alles onder één dak

Onze werknemers zijn stuk voor stuk ervaren vaklieden die allround inzetbaar zijn. Dit betekent dat zij alle werkzaamheden, van timmerbewerkingen tot elektriciens- en loodgieterswerk, zelf kunnen uitvoeren. De klanten die je voor gingen hebben dit als zeer prettig ervaren, omdat zij steeds met dezelfde persoon te maken hebben. Daarnaast werkt dit kostenbesparend, omdat we extra voorrijkosten kunnen voorkomen.

Erkend leerbedrijf

Bouwbedrijf Wilke is een erkend leerbedrijf en is aangesloten bij Volandis. Volandis is het kenniscentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra. Zij vormt de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.

Dankzij jaarlijkse scholing van alle medewerkers voldoet Bouwbedrijf Wilke volledig aan de toenemende kwaliteitseisen. We weten alles van de toepassing van geavanceerde

bouwmethoden. Voorbeelden hiervan zijn prefab bouwen, het bouwen volgens de eisen van het certificaat WoonKeur en levensbestendig bouwen.