Kontakt
Bouwbedrijf Wilke
Kerkhofweg 127
7586 AC Overdinkel
Homepage:www.bouwbedrijfwilke.nl
Telefoon:+31(0) 653 456 568
Fax:

Een voeg die meedenkt: de nieuwe voegmortel van Ardex is geschikt voor alle tegels

Eén voor allen: Of het nu gaat om keramische tegels, natuursteen of glasmozaïek – de nieuwe voegmortel ARDEX G 10 kan uitstekend toegepast worden bij alle tegels. Hoge prioriteit heeft voor Ardex ook de kleurstabiliteit van de intelligente voeg – volledig onafhankelijk van het tegelmateriaal. Dit product is in wel 17 kleuren verkrijgbaar.

De nieuwe ARDEX G 10 Premium Flex-voegmortel combineert functionaliteit en schoonheid op perfecte wijze: de mortel kan gebruikt worden voor alle keramische tegels, natuursteen en glasmozaïek. Bovendien behoudt de mortelkleur altijd zijn hoge glans, onafhankelijk van het toegepaste tegelmateriaal, het moment van afsponzen en de hoeveelheid water. De intelligente voegmortel is universeel toepasbaar. Even cruciaal is dat de voegmortel zijn kleurstabiliteit behoudt, ongeacht de invloed van externe factoren. ARDEX G 10 Premium Flex-voegmortel zorgt altijd voor een fijn voegoppervlak met een egale kleur. De voegmortel is verkrijgbaar in maar liefst 17 kleuren die op de ARDEX-siliconenproducten zijn afgestemd.

Comfortabele verwerking

Ook aan het verwerkingscomfort is gedacht. Vloeren en wanden kunnen probleemloos en eenvoudig ingevoegd worden met deze voegmortel met hoge vulkracht. Onafhankelijk van het type tegel ontstaat een lange afsponstijd van 15 tot 45 minuten. Na het verstrijken van de verwerkingstijd kan ARDEX G 10 zonder problemen door krachtig machinaal roeren zonder toevoeging van water gereactiveerd worden. De nieuwe voegmortel is geschikt voor voegbreedtes van 1 tot 10 mm.