Kontakt
Bouwbedrijf Wilke
Kerkhofweg 127
7586 AC Overdinkel
Homepage:www.bouwbedrijfwilke.nl
Telefoon:+31(0) 653 456 568
Fax:

Elektra

Bij een nieuw huis of bedrijfspand, een aanbouw of een opbouw zijn de elektra natuurlijk onmisbaar. Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar het is wel belangrijk dat u de elektra al vroeg in het proces in uw plannen meeneemt. U moet namelijk kiezen hoeveel lichtpunten, stopcontacten en andere aansluitingen u nodig heeft en waar. Wij zijn vooral actief in Overdinkel en adviseren u hierin graag.

Aansluiting stopcontact door elektricien

Groepenkast

Als u geen twee apparaten tegelijkertijd kunt laten draaien, omdat anders de stoppen eruit springen, is dat natuurlijk heel vervelend. Daarom is het belangrijk eerst een goed beeld te hebben van het verbruik in uw huis of bedrijfspand, zodat we een groepenkast kunnen samenstellen die daarbij past.

We nemen altijd wat speling, zodat u in de toekomst nog kunt uitbreiden en in iedere groep wat ruimte over heeft. Dan springen de stoppen er zeker niet uit bij het gebruik van meerdere apparaten.

Stopcontacten en schakelaars

De indeling van uw pand is ook belangrijk voor de aanleg van de elektra. Hoe gaat u de verschillende kamers gebruiken? Waar komt bijvoorbeeld uw bank of bureau, het fornuis, de koelkast of het koffiezetapparaat? Het is fijn als de stopcontacten en schakelaars op de juiste plekken zitten, ook als u de indeling na enige tijd wilt veranderen. Wij denken met u mee en adviseren u over de meest praktische en flexibele oplossingen, ook voor buiten!

Lichtpunten

Voor lichtpunten geldt natuurlijk hetzelfde. U wilt gewoon vanuit uw bed het licht uit en aan kunnen doen, zonder allerlei verlengsnoeren door uw kamer. En u wilt een mooie lamp bóven uw eettafel of vergadertafel, niet schuin ervoor of ernaast. Buitenverlichting is ook belangrijk. Omdat het fijn is als er licht brandt als u in het donker thuiskomt, maar ook om inbrekers af te schrikken. Ook hierin denken we graag met u mee.

Draden en kabels

Voor internet, bellen en televisie kijken bestaan steeds slimmere oplossingen zonder snoeren en kabels. Voor de stabiliteit van de verbinding kunnen snoeren en kabels echter vaak nog wel prettig zijn. Denk daarom ook goed na waar u de televisie neerzet en waar u uw werkplek creëert. Zo voorkomt u dat er straks door uw huis of kantoor allerlei zichtbare, lelijke snoeren en kabels lopen.